tirsdag den 16. juli 2013

Sommerferie


Jeg har været en uge i sommerhus med familien. Det var så skønt.
Ferien gik ud på afslapning, sammenkomster med venner og familie, mange ture til vandet, udflugter til både Stege og Vordingborg, og en masse hygge.

Vejret var fantastisk og jeg var nok i vandet 6-7 gange fordelt på 5 dage... 
Otto viste sig også at være en vandhund.
Det var han ikke sidste år, så derfor trænede vi ham ved at bære ham ud eller bære ham og gå i vandet med ham fra badebroer, det må have givet pote, for i år gik han helt selv i og svømmede med os, vi behøvede ikke have ham i snor, han blev hele tiden ved os også selvom der kom andre hunde :-)

Nu er jeg hjemme igen, og glæder mig til at vi om halvanden måned rykker vores teltpæle op i Kongens Lyngby, for at flytte ned til Falster igen. Måske sådan for evigt, men til at starte med er det i et lejet hus, hvor vi skal afprøve om vi er blevet for meget bymennesker til at kunne bo dernede igen, eller om det er som vi håber, dejligt at komme tættere på familien igen.

I have been spending almost a week in my parents vacation house in Marielyst at Falster, it was incredible! Now I'm back in Kongens Lyngby, but not for long, because we have decided to try to move back to Falster, closer to our families. We expect to be moving in September.

xx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar