onsdag den 17. juli 2013

Morgenmad // Breakfast


Endnu en omgang morgenmad, denne gang er det en peach melba version, som jeg vil give jer inspiration til.
Den er rigtig lækker, og let men samtidig ligger den en god bund til en lang sommerdag.

Once and again I will show you my breakfast, and hopefully give inspiration to yours. This time it's a peach melba version.

Ingredienser // Ingredients

Skyr blandet med vanilje // Milk product such as Greek Yoghurt mixed with vanilla
Fersken // Peach
Hindbær // Raspberries
Havregryn // Oatmeal
En smulle sukker // A tiny bit of sugar


Gør som følgende // Do as followed

Rist havregryn sammen med sukker på en pande, og skær frugten i små stykker mens du lader havregrynen køle af.
Hæld yoghurt/skyr i et glas i lag, skiftevis med havregryn og frugt.
Slut af med frugt på toppen.

Toast oatmeal with sugar in a pan and cut the fruit into small pieces while you let the oatmeal cool.
Pour the yogurt in a glass in layers, together with oatmeal and fruit.
Finish with fruit on top.

Velbekomme! // Bon appetit!

xx



1 kommentar:

  1. Uhm, morgenmad af den kaliber, giver altså den bedste start på dagen (:

    - Anne

    SvarSlet