tirsdag den 23. juli 2013

Chili con carne


Her får i lige opskrift på en rigtig god omgang Chili Con Carne ala mig :-)

Here's a recipe on Chili Con Carne ala me...

Du skal bruge // Ingredients

2 løg // 2 onions
lidt olie eller margarine // a little oil or butter
2-4 røde chili uden sten // 2-4 red chilis without seeds
5 store fed hvidløg // 5 big cloves garlic
750 g hakket oksekød // 750 g minced beef
40 g stødt spidskommen // 40 g ground cumin
2 tsk stødt koriander // 2 teaspoons of ground coriander
2 dåser hakkede tomater // 2 cans of sliced tomatoes
1½ dåse vand // 1½ can of water
140 g tomat pure (1 stor dåse) // 140 g tomato pure
2 dåser røde bønner // 2 cans of read beans


Skær løgene og svits dem i en gryde, og tilsæt kødet og svits også det. Tilsæt presset hvidløg, skær chili i små stykker og tilsæt det, sammen med krydderier og bland. Tilsæt tomat pure og hakkede tomater, og fyld en af dåserne fra de hakkede tomater op 1½ gang, med vand, og hæld i.
Lad det stå og simre i minimum 15 minutter. Hæld bønnerne i kort før servering, så de bliver varme.

Server med ris, cremefraiche og lidt grønt på toppen.

Cut the onions and fry them in a pan and add the meat and fry that too. Add the pressed/sliced garlic, cut chili into small pieces, and add it together with the spices and mix. Add the tomato paste and diced tomatoes and fill one of the empty cans of chopped tomatoes up 1 ½ times, with water and pour in.
Let stand and simmer for at least 15 minutes. Pour the beans in just before serving, be sure they are warmed well.

Serve with rice, sour cream and a little green on top.

Velbekomme // Bon Appetit!

xx


Ingen kommentarer:

Send en kommentar