onsdag den 23. marts 2011

Handmade by Julie

Jeg har fået mit eget mærkat - bændel til at sætte på di ting jeg laver, se hvor fint det er :) tihi, jeg er lidt glad :p

Første "produkt" der fik lov at prøve var den her lille varmepude jeg lavede til Birthe da jeg skulle med til madbloggertræf. Jeg vidste jo at hun har firbromyalgi, og at hun samtidig havde knoklet for at få madbloggertræffet på benene :)

7 kommentarer:

 1. Jeg er så glad for den! Stoffet er så smukt, lige mig :-)

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 2. Det er jeg glad for. Har mærket holdt til at den er blevet varmet op?

  - Julie :)

  SvarSlet
 3. Det ser bare vildt godt ud!

  x margit fra
  creative tail

  SvarSlet
 4. Hvor har du fået lavet bændel?? Har søgt rundt på nettet efter steder de kan lave det, men kan kun finde steder hvor de er voldsomt store mængder man skal bestille :)

  SvarSlet
 5. Hej K.

  Jeg har bestilt det hos ikast etiket, og det mindste man kunne bestille var 100 stk. Jeg mener det kostede 129,- + forsendelse, så det blev lige omkring 150,-

  Kærlig hilsen Julie

  SvarSlet
 6. Ok - også der jeg har set dem, synes bare det var mange at ha liggende :) Ku være smart hvis man ku bestille lidt forskellige i de 100 ikk?? Nogen med ungernes navne og så nogen til sig selv :)

  SvarSlet
 7. Tja, jeg er jo bare mig, så for mig var det fint :) Kan godt forstå de ikke deler det op og at man kan vælge forskellige, for maskinen de bruger skal jo indstilles til hver, og jeg tror ikke man får meget ekstra service når man kun betaler 129 kr :) Jeg syntes det er rimelige priser..

  Men da jeg var barn fik min mor lavet nogen med mit navn på i den lokale sy-biks.

  SvarSlet