onsdag den 7. juli 2010

Lav selv: Citronfromage med citron is LIGHT

Citronfromage med citron is LIGHT

Citronfromage LIGHT:
Du skal bruge:

4 blade husblas
4 pasteuriserede æggeblommer
85 g sukker
saft og revet skal af 1 stor økologisk citron
4 pasteuriserede æggehvider
1 dl piskefløde

Sådan gør du:

Læg husblasen i blød i koldt vand.

Pisk æggeblommer og sukker til en tyk creme. Tilsæt revet citronskal.

Tryk vandet fra/af husblasen og smelt det i en lille skål over vandbad. Afkøl husblasen med citronsaften. Hæld den ned i æggemassen under piskning.
Sæt fromagen i køleskabet indtil den er så stiv at den ikke løber ud.

Pisk æggehvider meget stive.

Pisk fløde til flødeskum.

Vend æggehviderne i fromagen og derefter flødeskummet med let hånd.

Sættes koldt minimum 1 time før servering.

Der er nok til 6 portioner.

Citron is:
Opskriften er den samme som tidligere vist under yoghurt is, blot med tilsat saft og revet skal fra 1 økologisk citron.


Server citronfromagen med en kugle citron is på toppen og pynt med en lille klat flødeskum og et mynteblad.



OBS! Man kan næsten blive afhængig af det

Ingen kommentarer:

Send en kommentar