fredag den 11. juni 2010

Lav selv: Knækbrød

What to do in your summer holiday - part 1.

Bag dit eget knækbrød

Du skal bruge:
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1½ tsk salt
1 tsk bagepulver
3 dl mel
1 dl rapsolie
2 dl vand

Alle ingredienserne blandes sammen og fordeles i 3 lige store portioner på hver sit stykke bagepapir.

Der lægges et nyt stykke bagepapir oven på og der rulles med en kagerulle så dejen deles ud over hele papiret.


Det øverste stykke bagepapir fjernes og kan bruges igen til de 2 andre portioner.

Pladerne bages en af gangen i midten af ovnen ved 180 grader.



I første omgang skal de bages i 10 minutter og så tages ud af ovnen og skæres i den ønskede størrelse for knækbrødene og fordeles på pladen. Herefter skal de bage i yderligere 8 minutter.



Når de er færdige lægges de til afkøling på en bagerist. Når de er helt kolde kan de kommes i en lufttæt kagedåse.

Tip 1: De forskellige frø og kerner kan købes til overkommelig pris i netto.

Tip 2: Stykkerne kan med fordel skæres ud med en pizzaskærer da det letter arbejdet.


OBS! Man kan næsten blive afhængig af det

Ingen kommentarer:

Send en kommentar